On lähteneiden kilojen kokonaismäärä. Ihan tyytyväinen olen että tuo painonputoaminen on tasaantunut. Jos kaikki menee suunnitelmieni mukaan (mitä ei juuri koskaan kyllä tapahdu) niin jos kiloja lähtee se 2kg/vko niin ensimmäinen tavoitteeni painonpudotuksessa toteutuu tämän paaston aikana.

En tiedä miten muilla painonpudottajilla mutta omalla kohdallani olen huomannut että lepopäivien jälkeen paino on usein sama kuin edellisenä päivänä mutta salipäivää seuraavana aamuna on sitten isompi pudotus. Jännä juttu, sillä olen lukenut että yleensä liikuntapäivien jälkeisenä aamuna ei kannattaisi käydä vaaalla koska rasituksen aiheuttama turvotus nostaa painoa. En tiedä, mutta mun kohdalla tuo ei tunnu pitävän paikkaansa.

Sain muuten viikonloppuna käyttööni sykemittarin. On ihan Polarin perusmalli, mutta tässä tilanteessa ihan riittävä. Näkee vähän että mihin se syke nousee vai nouseeko ollenkaan. Myöhemmin saan äidiltäni sykemittarin millä voi sykkeen lisäksi seurata mm kalorikulutusta. Mielenkiinnolla odottelen tuota, mutta todellakin, tuo perusmalli nyt ensi alkuun käytössä.