Ensimmäinen varsinainen aamu paaston aloittamisen jälkeen. Palelee ihan pirkuleen paljon. Viime yönä tuli jonkin verran valvottua kun Tahvo halusi nukkua kainalossa. Muuten, siis tuosta jatkuvasta heräilystä huolimatta on ihan hyvää ja virkeä olo joka vielä paranee kunhan tästä saan pari kuppia kahvia koneeseen. 

Myös mahassa on tuntunut jännää möyhintää. Edelleenkään ei ole nälkä, vaan kai se suoli siellä edelleen on möyhentävinään sitä ruokaa mitä en olekaan enää syönyt. =) 

Kahvi, mikä ihana nautintoaine. En oikeasti tiedä mitä tekisin jos sitä ei saisi tämän kuurin aikana nauttia. Väsy olisi luultavasti tuplaten pahempi ilman kahvia. Onneksi se kahvimaidon pois jättäminen onnistui helposti. Ei tarvinnut taistella asiasta oikeastaan yhtään sen jälkeen kun päätöksen tein. Oikeasti, olisin kuollut jos olisi pitänyt kahvista luopua. Päivä ei kyllä käynnisty ollenkaan jos ei saa 1-2 kupillista kahvia.

 

Ai niin… Tahvo otti eilen päivällisellä itse lusikan omaan käteensä ja söi itse puolet ateriasta. Näin näitä helpotuksia alkaa koettelemuksiin tulla ja kohta noita kauppareissuja ja pojan ruokailuja ei edes ajattele koettelemuksina vaan normaaleina päivätoimina joihin ei vaan enää kuulu mun oma napostelu.