Siis se mitä huominen tuo tullessaan kun Cambridge-paasto alkaa. Sain äidiltäni pari keittopussia maistiaisiksi ja ne aion nauttia huomenna ennen kuin käyn hakemassa oman aloituspussini valmentajaltani. Jotenkin hermostuttaa tuo aloitus, varmaan juurikin siksi että jännitän itsekurini pysymisen puolesta. Yleensä se kyllä pysyy, jos päätän jotain mutta tiedän että houkutuksia tulee ja se miten pystyn taistelemaan houkutuksia vastaan, on se mikä jännittää tai oikeastaan, se hermostuttaa vaikka onnekseni mitään isoja juhlia ei kevään aikana olekaan tulossa.

Toinen asia mikä mua jännittää ja hermostuttaa on se että miten muistan juoda tarpeeksi vettä. Yleensä juon alle 1l/vrk ja nyt pitäisi juoda se 2.5-3l. Ja lisäksi siihen vielä liikunnan aikana juotava vesimäärä. Valmentajani antoin hyvän ohjeen juoda päivän aikana kaksi kertaa 1.5l:n pullo tyhjäksi niin se olisi riittävä. Täytyy muistaa kun on tuo juominen muuten niiin vaikeaa. Toki tuo kuulostaa aika reilulta vedenjuonnin lisäykseltä mutta se on vain opeteltava jotta pärjää.

Ai niin, kävin aamulla kotivaaalla ja se näytti -3kg alkupainosta vaikken ole vielä edes aloittanut kuuria. Se tosin täytyy muistaa että tuo alkupaino on punnittu illalla ja vaatteet päällä kun taas tuo tämän päivän paino oli punnittu aamulla yöpaita päällä ja salihousut jalassa. Tästä lähtien pitää muistaakin käydä vaaalla heti aamusta ja katsoa että olis suurin piirtein samanlaiset yövaatteet päällä niin se vaaan näyttämä lukema on todellisempi.