Meille iski sitten viime sunnuntaina ihan hillitön kärsimys. Sen nimi oli nettipimento. Vieroitusoireet oli ihan vallan kamalat kun en päässyt purkamaan mieltäni enkä tekemään mitään muutakaan mutta nyt se on ohi, kiitos uuden modeemin. =)

Painonpudotusrintamalla edetään ihan samoin kuin ennenkin. Kaikkiaan kiloja on tähän päivään mennessä lähtenyt (oman vaaan mukaan) 12kg. Ja olenhan mä kyllä sen eteen tehnyt muutakin kuin syönyt soppaa mutten voi vähätellä tätä keittopaastoa. Tämä nettipimentoviikko on käytetty tehokkaasti salilla. Maanantaina oli jo perinteeksi muodostunut kahvakuulatunti sekä sen jälkeen vielä ohjattu 45min venyttely. Se tekikin hyvää joten täytyy se ottaa ihan säännölliseen lukujärjestykseen kun se alkaa tässä taas muotoutua. Tiistai oli lepopäivä koska kävin Kivihaassa verenluovutuksessa. Keskiviikko oli taas BodyPump-päivä. Pumpista on tullut taas itselle jonkinsortin lempparitunti, en tiedä miksi. Kai se keskiviikon pumppi on suosikki, kiitos komean miesohjaajan. =) Eilinen meni selkätreenin merkeissä. Sillekin pitäis löytää joku paikka liikuntalukujärjestyksessä jotta selkälihakset sais pidettyä kunnossa niin etteivät kipeytyisi kun paino putoaa vielä lisää.

Ensi viikolla saan sitten lisää vaihtelua keitto/pirtelölinjalle kun saan maisteltavakseni myös aamupuuron. Hieman jännittää se miten se maistuu, kun en ole koskaan pitänyt itseäni mitenkään ihmeellisenä puuroihmisenä. Pakko se on kuitenkin maistaa jottei ihan kyllästyisi noihin keittoihin ja pirtelöihin.

 

Sitten vielä yksi juttu… Meikä lähtee keskiviikkona työpaikkahaastatteluun. Olis aika varma ja pidempiaikainen ilta- ja viikonlopputyö jos vaan viihdyn ja tulen toimeen työnantajani kanssa. Hieman jännittää jo nyt mutta onneksi tässä on vielä aikaa joten ehtii miettiä vielä ihan muitakin asioita…