Nimittäin itsestäni! Kävin eilen salilla ihan vaan juoksumatolla kun vasen polvi vetää aina välillä itsensä jumiin ja nyt oli taas sellainen päivä. Ajattelin että vedän itse ihan reipasta kävelyä (5km/h) 30min, mutta kun tuo 30min tuli täyteen niin ei tuntunut missään vaan jatkoin vielä lisää. Sama fiilis oli vielä 40min kävelyn jälkeen mutta oli pakko siinä vaiheessa lopettaa kun alkoi tulla jonoa juoksumatolle. Matkaa tuli hieman reilu 3km mikä ei matkana ole paljoo mutta kun pohjalta aloittaa niin pienetkin saavutukset tuntuvat isoilta. Seuraavalla kerralla otankin tavoitteksi kävellä tuon 40min niin ehkä sitten menee jo 50min... Vauhtiakin pitäis nostaa jotta syke nousisi ja sitä kautta sydänkin hyötyis.

Nyt onkin sitten jalat jumissa kun en osaa oikein venytellä. Täytyis varmaan opetella sillä tässä haaveilen painonpudotuksen jälkeen alkavani treenaamaan juoksua niin että jaksaisi juosta reipasta vauhtia koko matkan esim Naisten kympillä. Tosin, sitä ei tule tapahtumaan vielä tänä keväänä, mutta ehkä vuonna 2012.

Ai niin... Se polven jumikin aukesi tuossa mattotreenin aikana. En tiedä mikä oli sellaista mikä sen aukaisi mutta pääasia on että aukesi.