Eilinen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Kaikki salisuunnitelmat meni plörinäksi ihan armottoman vetelän olon takia. En saanut mitään muutakaan aikaiseksi, tosin ei kyllä tarvinnutkaan kun mies juoksi pojan perässä ja tyttö leikki kaverinsa koko päivän omassa huoneessaan ja ulkona. Oloa kuvaa hyvin se etten edes tänne jaksanut kirjoittaa vaikka olisi kyllä kirjoitettavaa ollut.  

Tänään olenkin saanut sitten itseni liikkeelle. Ensin päivä pojan perässä juoksemista ja kielletyistä paikoista pois nostelemista sekä illalla 30min sisäpyöräilyä sekä hieman lumitöitä. Lumityöthän nyt ei ole mitään isoja urakoita näin kerrostaloasujalle mutta vähän kuitenkin tuli kolan kanssa heiluttua kun meidän parkkiruudussa tai oikeastaan sen ympärillä oli lähes 40cm lumivalli auraajan jäljiltä. Vähän meinas tulla kylmä lumihommien teossa kun pyöräilyn jälkihiki iski päälle, täytyy vain toivoa etten vilustunut.

Huominen onkin sitten treenin kannalta positiivinen ongelma. Salilla olisi tarjolla kaksi kiinnostavaa tuntia, toinen vanha tuttu BodyPump ja toinen uusi tuttavuus afropowerdance. En uskalla kokeilla kumpaakin joten valinnan vaikeus iski. Afropoweridancea piti mennä kokeilemaan jo kuntosalin eilisten avointen ovien aikaan mutta tosiaan tuo vetelyys iski niin totaalisesti että se jäi joten ehkä sitä saa mennä kokeilemaan sitten huomenna.