Jee! Meinasin taas kerran pyörtyä kun aamulla kävin vaaalla. Enää 2.9kg matkaa 20kg välietappiin. Se olisi puolivälin etappi sitten saavutettu. Uskomattoman ihana tunne... Toivottavasti tää menee loppuun asti yhtä hienosti kuin tähänkin asti.

Sekin tuntui vallan mahtavalta kun tänä aamuna pikakauppareissulla törmäsin vanhaan naapuriini jota olen viimeksi nähnyt noin 9kk sitten. Hän sanoi ensimmäisenä ettei meinannut tunnistaa, kun olen laihtunut. Hieno homma... =D Kunhan kaikki tarpeettomat kilot on karisseet niin sehän onkin hyvä valeasu.

Sitten jännäyksenkohteeseen. Sillä tänään olisi esikoisen 10v-kakkukahvit tarjolla ja pitäisi laittaa täytekakku, keksiä, pullaa ym synttäriherkkuja. Viime viikonloppuna isännän synttärikakkua maistaessani en pystynytkään syömään kuin kolme lusikallista. Toivottavasti tänään käy samoin. En kyllä yhtään kaipaa makeaa syötävää, onneksi sitä ei ole pakko kauheasti syödä.

Nyt kakun viimeistelyyn ja pullan paistoon... Palaan (ehkä) illemmalla asiaan, kunhan vieraat ovat poistuneet ja tilanne taas rauhoittunut.