Ei todellakaan mennyt putkeen tämä päivä. Rakas Tahvo-poikani sulostutti aamuani heräämällä jo 2.45. Siirryin pojan kanssa ihan suosiolla sohvalle torkkumaan mutta paskanmarjat siitä mitään tullut. Ei siinä auttanut muu kuin viiden aikaan laittaa boxilta pyörimään Palomies Sami (Tahvon lemppariohjelma) jotta itse sain torkuttua aina sen aikaa kun se jakso kesti.

Vaikka päivällä nukuttiin yhdessä päiväunet, poika 3.5h ja minäkin vajaan 1h, niin päätin jättää tämän päivän BodyCombatin väliin ja levätä (Ukkeli mennä touhotti ennen päikkäreitä yli 7h mikä on pojan valvomisennätys). Ei meinannut päikkäreiden jälkeenkään pysyä silmät auki vaikka kuinka yritin. Tämän päivän "yllärilepo" korvataankin sitten huomisella BodyPumpilla sikäli mikäli ensi yönä nukutaan edes suurin piirtein normaalisti.

Tämän päiväisen lepopäivän jälkeen torstaillekin pitäisi kehittää jokin treeni, kun yleensä se torstai on ollut se lepopäivä. Salille menen joka tapauksessa koska olen varannut ajan infrapunasaunaan. Infrapunasauna on ollut ihan loistopaikka, kun ensin uskaltauduin sinne ajan varaamaan. Ei ole ollut treenien jälkeen seuraavana päivänä rasituskipua polvissa jos olen päässyt ip-saunaan ja muutenkin myös tavallinen sauna helpottaa noita särkyjä. Ja muutenkin, kun tosiaan kiloja on se 15 vähemmän niin sekin tuntuu mahtavalta.

 

Jospa sitä hiipisi kohta viemään Tahvon sänkyyn jotta joskus pääsee itsekin peiton alle.