Kolmas konsulttikäynti oli eilen ja en voi olla ihmettelemättä sitä miten hienosti tämä homma on edennyt. Kahden viikon aikana kiloja oli taas lähtenyt ihan uskomaton määrä, 4,3kg. Olen ihmetyksestä ymmälläni kun niitä lähtee koko ajan enemmän kuin mitä keskimäärin. Toki tuo kilojen karisemisvauhti ei ole mikään huono juttu mutta ihmettelen silti.

Kun tuo kilojen lähteminen on sujunut noinkin vauhdikkaasti, konsulttini ehdotteli mulle jo seuraavalle Cambridge-tasolle siirtymistä. Itse olen kuitenkin sitä mieltä ettei ihan vielä vaan jos vielä tämän helmikuun jaksaisi nauttia noita pussiruokia niin sitten voisi hyvinkin siirtyä kakkoselle. Jotenkin se edelleen mietityttää, kuten myös se että tytön 10v-synttärit on tulossa helmikuun lopulla ja lupasin heikkona hetkenäni kahvittaa tytön isän sukulaisia. Saa nähdä miten pystyy houkutuksia vastustamaan kun kuitenkin pitäis täytekakkua ja muita herkkuja laittaa tarjolle. Konsultin mukaan pieni kakun palanen tai muu herkku ei ole pahasta mutta pelkään vaan repsahtavani kokonaan jos otan ja maistan. Onneksi tähän juhlapäivään on vielä lähes 3vkoa aikaa, saa stressata sitä sitten myöhemmin.

Sykemittarista on tullut mulle hyvä treenikaveri. On kiva seurata kaloreiden kulumista ja sykettä ettei kuluta "liikaa" vaan pysyy syödyt ja kulutetut kalorit edes jotenkin tasapainossa. Eilen tuli vedettyä hullu treeni. Salilla vierähti kaikkiaan melkein 5h Toki viimeinen tunti saunoessa mutta kuitenkin. Kaloreita kului 1120, ehkä hieman liikaakin mutta eipä tuo haittaa. Olo on kuitenkin ihan loistava, joten ehkä vastaavan treenin voi vetää toisenkin kerran. 

Nyt kun liikunta on alkanut maistumaan niin mun on alkanut tehdä mieli kokeilla jotain rajumpaa treeniä. Tuntuu ettei kahvakuulailu ja BodyPump enää riitä joten suunnittelin lähteväni joku ilta kokeilemaan BodyCombatia. Saa nähdä mitä siitä tulee kun ei oo mitään kokemusta noista taistelulajeista mutta kokeiltava se on, ennemmin tai myöhemmin. Aika näyttää...