Tarkoitan siis eilistä treeniä... Elämäni toinen BodyCombat-tunti oli eilen ja kyllä se vaan on sellainen tunti ettei tarvitse kahta kertaa miettiä, lähteäkö mukaan vai ei. Vaikken edelleenkään voi hyppiä niin silti se "riehuminen" tuntuu hyvältä ja nautinnolliselta. On todella mukavaa huomata että näin vanhempanakin voi oppia liikkumaan ja vielä niin että siitä nauttii.  No täytyy ainakin omassa tapauksessani todeta että "parempi myöhään kuin ei milloinkaan". Mä olenkin miettinyt itselleni jo pidemmän tähtäimen liikuntatavoitteen, josta olen tainnut jo aikaisemmassa blogipäivityksessäni kirjoitellakin eli se Naisten kymppi 2012 olisi kiva selvittää hölkäten tai ihan kunnolla juosten läpi.

Olen tässä taas yrittänyt viilailla itselleni uutta liikuntalukujärjestystä. Mietin että onko se liikaa jos käy salilla sen viisi kertaa viikossa. En kuitenkaan treenaa muuta kuin omaa itseäni varten ja kai sitä pitäisi jossain välissä levätäkin. Tekisi siis mieli mennä hieman oman fiiliksen mukaan mutta jos aloitan taas sen niin silloin ei tule liikuttua niin kuin jos teen tuon liikuntalukujärjestyksen. Mun uusi liikuntalukujärjestys näyttäisi suurin piirtein sitten tällaiselta:

 

Maanantai: Kahvakuula 30min, ohjattu venyttely 45min

Tiistai: BodyCombat 60min

Keskiviikko: BodyPump 60min

Torstai: LEPO

Perjantai: BodyCombat 60min

Lauantai: BodyPump 60min/LEPO

Sunnuntai: BodyCombat/LEPO

Lisäksi usein tulee tehtyä omatoimista alkuverryttelyä esimerkiksi 20min juoksumattohölkkä/kävely tai kuntopyörällä polkemista. Liikuttua siis tulee ja joskus sitä miettii että mikä on sitten liikaa. Täytyy kuitenkin muistaa etten edelleenkään ole mikään huippukuntoinen urheilija vaan peruskuntoaan nostava perusliikkuja joka liikkuu vain oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.