Tuli sitten lähdettyä eilen ulos. Oli nettipeliporukan tapaaminen. Ei meitä montaa ollut, mutta oli ihan kivaa kuitenkin. Ensin istuskeltiin pari tuntia Elielinaukion Oostersissa. Kiva paikka, siisti ja sopivan pieni. Puhuttiin ja suunniteltiin loppupelin strategiaa samalla kun kolme muuta nautti alkoholipitoisia virvokkeita. Itse join vain vettä ja kuuntelin mitä muut suunnitteli. Oostersista lähdettiin sitten kohti Omenapuuta tarkoituksenamme oli syödä jotain. No päinvastaisista lupailuista huolimatta Omenapuu olikin täynnä eikä siis päästy sinne joten jouduimme siirtymään ravintolaan nimeltä Stone tjsp. Siellä olikin tilaa, mutta ruoka ei ollut ihan sitä mitä olisi odottanut. Itse söin Cesar-salaatin ilman juustoa ja kastiketta. Leipäkin piti jättää pois mutta unohdin. Onneksi huomasin ruuan tultua ja ne jäi lautasen pohjalle. Muuten ilta oli onnistunut, ruokaa lukuun ottamatta.

En siis voi katua tuota että ulos lähdin. Aika meni kuin siivillä ja oli hyvä veto lähteä viettämään aikaa muuallekin kuin kuntosalille. Sinne pitäisi siis tänään suunnata BodyCombatin ihmeelliseen maailmaan. Perjantaina kävin sitä ensimmäisen kerran kokeilemassa ja se on kyllä taas tunti, minkä voisi mahduttaa omaan liikuntalukujärjestykseen edes kerran viikkoon. On se sen verran hauskaa ja erilainen tunti kaikkiin aikaisempiin tunteihin verrattuna.

Nyt aamukahville ja touhuamaan hetkeksi Tahvon kanssa ennen kuin Tahvo menee päiväunilleen. Saa taas ihanan alun uudelle päivälle.