Nimittäin vaakaa ja sen näyttämää lukemaa... Kolmeen päivään en ole liikkunut yhtään ylimääräistä, mutta syömisistä olen yrittänyt pitää kiinni. Eilen vaaka näytti 119,5kg ja tänään vaakalukema oli peräti -1kg. Mietin että voiko lepo kuluttaa oikeasti noin paljon vajaan vuorokauden aikana. Kuntosalilla käynti on torstain jälkeen jäänyt kun nenä on tukossa ja kurkku kipeä. Ehkä sitä tänään kuitenkin jo voisi mennä kun tänään on se kahvakuulatunti, mistä oon tykännyt ihan mahdottomasti. Se on tehnyt hyvää selkä- ja muillekin keskivartalon lihaksille joten eiköhän sitä ole pakko mennä.

On muuten kiva huomata että paino putoaa vaikkei ihan hampaat irvessä salilla kävisikään. Toivottavasti nyt saisi pidettyä syömiset kunnossa ja jaksaisi hieman liikkuakin niin paino laskisi edelleen. Mietiskelin tuossa eilen että kun tää viimeinen kaksi viikkoa on mennyt vähän niin sun näin niin yrittäisin pussitella vielä koko maaliskuun ajan eli vielä seuraavat 4vkoa.

Mua rupes muuten jännittämään ihan älyttömästi. Tänään on ensimmäinen tapaaminen sen uuden konsultin kanssa. Mullahan vaihtuu konsultti kun se jonka kanssa aloitin, jäi äitiyslomalle. Toivottavasti meno jatkuu puolin ja toisin samalla tavalla kuin tähänkin asti niin motivaationi pysyy korkealla ja jaksan tsempata vielä lähteneiden kilojen määrän vielä -20kg ja jopa enemmänkin... =)