Meinaan paino paikallaan. Nyt on viikon verran vaakalukemat pyörineet tuossa 117kg:n ja 118kg:n välillä. Tunnustan syöneeni hieman muutakin kuin pelkkää pussiruokaa joten syyllinen tuohon painon junnaamiseen löytyy ihan peiliin katsomalla. Onneksi nyt loppu kaikki "ylimääräinen" niin pääsee taas takas normaaliin.

Olin eilen pitkästä aikaa (lähes kahteen vuoteen) ensimmäistä kertaa töissä. Keikkailen vammaisten ihmisten henkilökohtaisena avustajana sijaistaen heidän vakituisia avustajiaan. Hieman oli jännittävä iltakeikka mutta hyvin se sujui sen jälkeen kun tapasin avustettavani.

Yksi asia mua harmittaa... En ole päässyt treenaamaan ihan niin paljoa kuin olisin halunnut. Syy on ihan yksinkertaisesti se että laihtumisen seurauksena rintaliivit ovat jääneet suuriksi eivätkä tue tarpeeksi. Hyppivien rintojen kanssa treenaaminen ei ole yhtään kivaa, päinvastoin. Motivaatio laskee hurjasti kun kaikki vähänkään pomppiva liike sattuu. Seuraava operaationi onkin etsiä itselleni uudet sopivan kokoiset liivit jotka tukevat niin ettei satu.