Töitä takana kolme päivää ja ruokarytmi on ihan päin persettä. Ei ole kivaa kun ei ehdi syödä vaikka kaloreita kuluu ihan kiitettävästi. Sykemittaria en ole muistanut ottaa vielä töihin mukaan kertaakaan mutta varmasti kulutan enemmän kuin mitä suusta alas menee. Ruokailuvälin pitäis olla noin 4h (mun pitäisi syödä kolme Cambridge-pussiateriaa ja yksi lämmin ateria) mutta tahtoo välit venähtää jopa kuuteen tuntiin.

Näistä ruokailuongelmista huolimatta täytyy olla tyytyväinen siihen että vaikka ruokailut on mitä on, niin paino on pysytellyt hyvän aikaa suht samassa. Ei ole heittoa kuin max +-500g mutta kilojen pitäis karista, ei pysyä samassa. No, onneksi maanantaina on taas tapaaminen konsultin kanssa. Saa sieltä kysellä neuvoja.

Ai niin... Tänään kävi päivän jälkimmäisen asiakkaan luona hauskasti. Unohdin aamulla eväät kotiin ja pyysin saada lasillisen vettä. Asiakas sitten tarjosi banaania, jota en tietenkään korkean hiilaripitoisuuden takia voi syödä. Siinä sitten juteltiin ja kävi ilmi että asiakkaanikin on Cambridge-kuurilla. Hänen konsulttinaan on sama ihminen kuin minulla. Maailma on pieni, sanoisin. :D