Jokohan sitä kohta olis nämä flunssataudit yms tämän kevään riesat voitettu niin että pääsisi taas treenailemaan ja liikkumaan normaalisti. Viikon verran tässä olin räkätautia potemassa, mutta eiköhän sitä tässä kohta taas pääse salille. Alkaa rassata kun sekä Tahvo että itse ollaan oltu niin tukossa ettei juurikaan ole jaksettu mennä kodin ovesta ulos. Ehkä se tästä nyt jos/kun aurinko paistelee ja lämpötila plussan puolella.

Tänään tapahtui sitten sellainenkin ihana asia että sain toisen työpaikan. Edelleen samaa keikkatyötä kuin mitä se ensimmäinenkin paikka tarjoaa mutta nyt olis mahdollisuus tehdä muutakin esim vanhusten kotiapuhommia ja keittiöapulaisen töitäkin. Tästä syystä mun täytyykin huomenna alkaa metsästämään Tahvolle hoitopaikkaa heti huomenna. En nyt ihan vielä olisi sitä halunnut hoitoon laittaa mutta kun kerran työmahdollisuuksia on tarjolla. Ja elokuussa Tahvo olis joka tapauksessa lähtenyt tarhauralle joten ei tämä ehkä ole nyt mikään katastrofi.

Painon pudotus etenee taas taustalla. Nyt vaaka näyttää -18kg alkupainosta eli täytyy olla tyytyväinen. Ensi viikko pitäis vielä vetää pelkkää Pussia ja sitten olis tarkoitus aloittaa kakkostason ruokaopinnot. Hieman hermostuttaa miten sitä osaa pysyä kohtuullisuudessa mutta eiköhän sitä ajan kanssa opi. =)

Nyt viemään Tahvoa nukkumaan... Hyvin juosta viipottaa vielä tuossa mutta väsyn merkkejä alkaa jo hieman näkyä. Ja äitikin menee sitten perässä... :D