Tänään kävin taas konsultin juttusilla. Sanoin hänelle että haluisin hiljalleen siirtyä Cambridgen tasolle 2. Siinä sitten käytiin läpi, mitä saapi syödä ja mikä on kohtuus. Oli kiva saada vahvistusta taas omalle käsitykselle kohtuullisuudesta. Se tosin hieman pelottaa että miten se kohtuullisuus toteutuu. Vettä pitäis jaksaa juoda edelleen. En oikein ymmärrä sitä että vaikka juon päivittäin sen 3-3.5l vettä (josta osa kivennäisvettä) niin mun kropan vesipitoisuus ei kuitenkaan nouse, metabolinen ikä ei laske ja piilorasvaprosenttikin laskee tosi hitaasti. Täytyy siis skarpata tuota miten ja millaista ruokaa kokkaa.

Tänään pääsin taas pitkästä aikaa salille niin että tuli kunnon hiki. Kahvakuulatreeni oli todella tehokas vaikkei ohjaaja ollutkaan hän kenen luulin pitävän kahvakuulatreenin. Kahvakuulatreenin jälkeen ja sitä ennenkin tuli poljettua pyörää. Kaloreita kului pitkästä aikaa ihan kivasti, tarkka lukema taisi olla 614. Kun ensi viikolla aloitan työt, täytyykin muistaa ottaa tuo sykemittari mukaan mittaamaan sykettä ja kalorinkulutusta. Osaa sen sitten suhteuttaa treenit sen mukaan miten töissä kaloreita kuluu.

Jaahas, taas tuli joristua tyhjänpäiväistä. Tää taitaa nyt häippästä kohta peiton alle. Jos vaikka saisi nukuttua koko yön heräämättä.