Täällä on ollut niin karmea kiire etten ole tännekään ehtinyt päivittää kuulumisiani. Paino putoaa edelleen, vaikken ole saanut haettua noita Cambridge-keittoja ollenkaan. :/ Rahat olleet vielä niin vähissä ettei olisi uskonutkaan että näin tiukille vetää. Vaikken noita kuurin ruokia olekaan voinut hakea niin silti olen yrittänyt syödä vähähiilarista ruokaa sekä paljon salaattia yms. Salaatista on tullut mulle yllättävän hyvä ystävä enkä kyllä sitä ystävyyssuhdetta aio ihan heti katkaista. Se on meinaan todella Ystävä isolla Y:llä. =)

Vaakalukemat on jääneet kirjaamatta ylös mutta tänä aamuna meinasin taas lentää pyllylleni kun vaaka näytti lukemaa joka iski tajuntaani että ehkä mä osaankin syödä niin että paino laskee kohti normaalia. =) Tänä aamuna lukema oli jo 24.2kg vähemmän kuin aloittaessani. Tuntuu kyllä hyvältä mutta kun on vauhtiin päästy niin antaa mennä kun on alamäki. Nyt kun ollaan jo lähellä 110kg:n painoa (vaaka näytti 111.7kg) niin tavoite tulee täyttymään, ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti vielä ennen kesää 2011. Kehtais sitten olla uimarannalla ja muissa vastaavissa paikoissa vähemmillä vaatteilla.

Salilla käynti on nyt jäänyt tosi vähälle, kun aloitin työt. Ehkä 1-2krt/vko tulee käytyä. Mietinkin jo että voisin vuokrata hetkeksi salikortin pois niin voisi löytyä myös sitten uutta motivaatiotakin salilla käymiseen. Ei tuo liikunta ole ihan kokonaan jäänyt pois kuvioista vaikka salilla käynnit onkin jääneet, sillä työssäni tulee liikuttua todella paljon, varsinkin kun siivoaa isompia kohteita. Eli liikettä tulee vaikkei sitä hakemalla haekaan.