Blogin päivitystiheys senkun harvenee vaikka kaikkee sattuu ja tapahtuu. Sitä ei vain jaksa kirjoitella enää iltaisin kun muut touhut ja treenit on tehty.

Nyt on taas päästy sitten kunnon treenirytmiin. Lauantaina tein salitreenin ja tuntui pitkästä aikaa vallan mahtavalle. Sykemittaria ei mulla silloin ollut mukana mutta varmasti kaloreita kului noin 300. Sunnuntaina olin sitten Combatissa ja sitä ennen poljeskelin aikani kuluksi kuntopyörällä noin 20min ajan. Tuloksena noin 1000cal kulutus ja helvetin hyvä fiilis.

Maanantain lepopäivän jälkeen eilinen ilta meni taas samalla systeemillä kuin sunnuntain salireissu. Tosin Combatissa oli erilainen ohjelma (vähän ennen ohjelman vaihtumista on näitä mix-juttuja, jotka jokaisella ohjaajalla on omansa) joten kaloreita kului "vain" 830. Kulutettu siis on, mutta on sitä tullut syötyäkin.

Tämän päivän salitreeni jäi väliin, kun oli tosi väsynyt olo. Olin aamupäivällä avustettavani kanssa kolmisen tuntia Suomenlinnassa. Käveltiin, juteltiin ja nautittiin auringosta, mikä tulikin esille vaikka aamulla näytti tosi synkältä ja kylmältä. Itse asiassa Suomenlinnan muurien sisäpuolella oli jopa kuuma, joten ei auta valittaa. Nautitaan nyt vielä kun viikonlopuksikin on luvattu todella lämmintä ja auringonpaistetta.