En haluis narista mutta nämä helteet ovat yhtä helvettiä. En yhtään tykkää ku hiki virtaa 24/7 vaikka kuinka kävis suihkussa. Yksi hyvä puoli tässä helteessä on kuitenkin ollut ja se on se ettei oo tullut mätettyy suusta alas mitään ruokaa ihan älyttömästi, ainoastaan se mitä on ollut  "pakko".  Vettä on mennyt ihan hyvin, mutta saa nähdä koska senkin juominen alkaa tökkimään.

Huomenna suunnittelin lähteväni istumaan hetkeksi johonkin terassille. Alkaa olla sen verran iso tuska tämän helteen takia että jotain "viilennystä" on pakko keksiä. Tai sitten toinen vaihtoehto on että mennään rannalle. Päivä menee kuitenkin hikisissä merkeissä kun sovittiin että lähdetään avustettavani kanssa Haltialan tilalle katselemaan maatilan eläimiä. Katsotaan mitä mun allergiat sanoo. Toivottavasti ei mitään negatiivista silla olen itsekin odottanut jo 11v pääseväni tuonne. Sää ainakin suosii joten ihanaa kun pääsee työn puitteissa oikeasti ulos eikä tarvitse mädäntyä sisällä.

Ai niin... Paino on nyt pysynyt vakaana. Ei oo isoja heilahteluita ollut. Tänään vaaka on näyttänyt 107.2kg eli hitaasti mutta varmasti sitä kolmeakymppiä lähestytään.