Blogi on ollut pitkään hiljainen. Ei ole ollut aikaa kirjoittaa eikä kyllä ole ollut mitään mistä kirjoittakaan. Töitä on painettu aamusta iltaan ja salitreenit on jääneet. Ainoa liikunta mitä tällä hetkellä tulee, on Hopsun kanssa lenkkeily.  Nyt niitä on tehty pari lyhyttä ja yksi pidempi lenkki joten ei tuo liikunnan määrä päätä huimaa, mutta sillä mennään mitä on. Ei auta itku markkinoilla.

Ai niin. Vaikka oli isännän kanssa puhetta että meille riittää kaksi kissaa ja koira (lasten lisäksi) niin eipähän sitten osattu pitäytyä siinä. Meidän päivien ilona riehuu paitsi Veera, Viltsu ja Hopsu, nyt myös kohta 5kk vanha Siru-neiti. Siru-neiti on maatiaiskissanpentu, joka tuli meille mutkan kautta. Alunperin Siru tuli meille hoitoon kun kaverin kaverilla oli asiat huonosti eikä voinut huolehtia kissastaan. Lopulta asiat paheni niin pahaksi että kaverin kaveri ilmoitti ettei ota kissaansa takaisin. Näin siis meidän kissalaumamme sai kolmannen jäsenen, vaikkei alunperin pitänyt.

Painonpudotuksen saralla olisi tarkoitus taas aloittaa vlcd-paasto. Tällä kertaa ajattelin ensin syödä noi jääneet Cambridge-pussit pois ja sen jälkeen kokeilla noita EasyDiet-pusseja. Ensin ajattelin aloittaa salilla xtravaganzan mutta se sitoo liikaa (ryhmätapaamiset) enkä voi sitoutua siihen vuodeksi niin kuin pitäisi. Ainoa ongelma, mikä tässä nyt on, on vuorotyön mukanaan tuomat haasteet. Ruoka-aikoina ei useinkaan ole töitä mutta se, miten muistaa juoda ja välttää turhaa syömistä, onkin se ongelma. Nyt ei ole sitä tukihenkilöä tässä mukana niin hieman hirvittää...

Toivottavasti vielä joku täällä käy lukemassa ja muistaa minut. Yritän taas aktivoitua niin blogin päivityksessä, painon pudotuksessa kuin liikuntaharrastuksessakin.