Saa nähdä miten tämä painon pudotusoperaatio nyt jatkuu. On viime päivät menneet ihan harakoille. Torstaina olin Tahvon kanssa Lahdessa moikkaamassa Hermanni-poikaa ja hänen äitiään sekä hänen mammaansa. Syömiset meni miten meni. Ei ruuan määrässä/laadussa mitään vikaa ollut, mutta yksi ateria jäi kokonaan syömättä kun oli koko ajan muka kiire. Aamulla jäi päivän tärkein ateria eli aamiainen syömättä kun Tahvo heräsi jo hieman ennen puolta kuutta ja päätin että yritetään ehtiä 7.46 Pasilasta Lahteen lähtevään z-junaan. No kiirehän se tuli kun ei mitään ollut laitettu valmiiksi. Muuten ruokailu meni ihan kivasti, sain syötyä jopa pienen kanasalaatin. Harmittaa vaan se että aamiainen jäi syömättä. Ja ihan turhaan se jäi kun meidän omalta asemalta lähtevä lähijuna oli 20min myöhässä joten jouduttiin todella jännäämään ehditäänkö tuohon edellä mainittuun Lahden junaan. No onneksi sekin oli myöhässä niin hyvin ehdittiin vaikka Pasilan aseman hissit eivät toimineetkaan. :( Kokonaisuudessaan matka meni vallan loistavasti, vaikka kotimatkalla Tahvo oli niin väsy ettei meinannut jaksaa. Onneksi päästiin sujuvasti takaisin ja nukkumaan omaan sänkyyn

Perjantai meni sitten juomisen puolesta ihan harakoille vaikka ruokailut sujuikin ihan normaaliin tapaan. En tiedä mikä on taas alkanut tuossa vedenjuonnissa tökkimään mutta ei sitten millään meinaa saada juotua sitä kolmea päivittäistä vesilitraa. Välillä tosin, jos esim treenaa ja käy saunassa, menee sitten ylikin se kolme litraa mutta näin lepopäivinä tuo vedenjuonti on taas ihan saakelin vaikeaa. Toivottavasti tässä saisi otettua itsestään taas tässä asiassa niskasta kiinni ja taas saisi menemään tuota nestettä sen normaalin määrän. Ei tässä muuten mitään pysyvää elämäntapamuutosta saada aikaan. PRKL!

Tänään olen sitten yrittänyt ottaa rennosti ja pitää parhaani mukaan lepopäivää. Ja mielestäni ihan hyvällä menestyksellä. Mitään ihmeellisempää en ole tehnyt, vaan mies on hoitanut kaikki. Tytölle tuli tänään kaveri yökylään joten senkin takia tässä on vain nyt oltava ja levättävä. Jaksaa sitten huomenna taas painua salille. Tosin sitä en tiedä mitä tekemään. =)