Huhtikuu alkaa 22kg keveämpänä kuin tammikuu. Täytyy olla tyytyväinen tähän asti vaikkei lähtenyt kilomäärä ihan vastaa sitä minkä tavoitteekseni asetin. Se tavoitehan oli -2kg/vko mutta tuo sekoilu noiden minipillereiden kanssa tiputti minut siitä tahdista.

Tänään ajattelin löysätä hieman ja ottaa rennommin noiden ruokailuiden kanssa. Olen näet tänään lähdössä kaverin luokse istumaan iltaa ja jos nyt oikein aavistelen niin siellä saattaa joutua ottamaan 1-2lasillista alkoholia. Ei mulla ole mitään alkoholia vastaan, onhan tämä mahdollisesti ensimmäinen kerta kun tänä vuonna alkoholia nautin, mutta silti se hieman jännittää. Huomenna sitten taas itseä niskasta kiinni ja paluu normaaliin, eli siis tässä tapauksessa tiukkaan ruokavalioon.

Ai niin. Eilen en ollut Combatissa, kun oikea käsi on jumissa. Lisäksi Tahvo oli mun kanssa eilen kotona, kun on ollut kolme vuorokautta kuin perseelle ammuttu pikkukarhu. Onneksi sitten lääkärikäynnillä löytyikin selitys, ensimmäinen korvatulehdus johon sai sitten elämänsä ensimmäisen antibioottikuurin. Toivottavasti heti eka kuuri puree ja päästään takas terveiden kirjoihin ja tarhaan/töihin. Onneksi tässä on vielä 2.5vrk aikaa ennen töihinpaluuta niin mahdollisuuksien rajoissa se on. =)

HYVÄÄ HUHTIKUISTA LAUANTAITA TEILLE! Palataan taas kun on jotain kerrottavaa.