Siis noiden työkuvioiden suhteen: Sain eilen lopulta tehtyä päätökseni tuon työkuvion suhteen. Yritän sinnitellä elokuun loppuun kahden työn kanssa ja syyskuun alusta sitten olisi tarkoitus aloittaa täyspäiväisenä avustajana. Työpaikkakin on (alustavasti) sovittu joten nyt vain pitää jaksaa odottaa ja yrittää hoitaa noi siivoushommat kunnialla loppuun.

Omaan painonhallintaan tuo työkuvioiden muutos tuo selkeyttä. Pääsen taas pussittelemaan ihan täysillä mikäli sen tarvetta on (ja miksei olisi) ja muutenkin saa ruokailut taas säännöllisiksi. Eli asiat helpottu ja saan taas illat omaan käyttööni... =)

Tämän hetkisen painonhallinnan ja -pudotuksen saralla ei mitään uutta. Eilen aloitin taas noiden pussikeittojen syömisen sillä rytmillä että aamulla ja illalla syön pussikeitot ja päivällä sitten kunnon salaattipitoisen lihalla/kanalla/kalalla höystetyn aterian. Katsotaan miten akan käy. Paino on nyt sahaillut tosi isolla skaalalla ja haluaisin sen loppuvan. Seuraavaan isoon tavoitteeseen olis vielä matkaa 3.7kg ja sen kun saan tässä vielä pois niin sitten olisi se 30kg lähtenyt. Tavoitetta siis vielä on eikä se tuohon lopu, mutta askel kerrallaan...