Ei löydy sitä sitten millään, siis tuota liikuntamotivaatiota. Toivottavasti pian auringonpaiste alkaa lämmittämään myös ilmaa niin että se vetää meikäläisen ulos ja liikkeelle. Mun piti ottaa töihin mukaan kalorikulutusmittari mutta enpä sitten olekaan muistanut. Ehkä alkavalla viikolla, kunhan työt taas tiistaina alkaa.

Vaikka liikuntamotivaatio on hukassa niin eilen tuli sen verran innostuttua että kun meillä tuossa lähitorilla oli markkinat, niin tuli kahteen kertaan käytyä siellä pyörähtämässä. Siellä oli Sanna, korumyyjä, jonka kanssa tuli jutusteltua pidemmänkin aikaa ja varmasti olis juteltu pidempäänkin jos hänellä ei olisi tänään ollut markkinapöytä toisella torilla. TERKKUJA VAAN VIELÄ SANNA! Oli kiva jutella.

Huomenna olisi taas konsulttipäivä.Ei oikein houkuttais mennä koko tapamiseen kun tää paino ei oo tippunut oikeastaan yhtään edellisestä konsulttipunnituksesta. Pussejakaan ei saa ostettua vielä huomenna, kun rahat on vähissä. Vasta torstaina saa täydennystä siihen puoleen. En tiedä.Mietin tässä sellaista vaihtoehtoa tuon painon paikallaan junnaamiseen että olisikohan noi pari viikkoa sitten aloittamani minipillerit nyt jarru tässä painonpudotuksessa. Niitä käytettäessä painohan saattaa nousta, mutta vaikuttaisikohan se näin. En tiedä. Täytyy varmasti huomenna ottaa ja soittaa ihmiselle joka osaa kenties vastata tuohon kysymykseen. Jos noi tekee tuon että paino junnaa paikallaan niin saavat lentää kyllä mäkeen. En tykkää yhtään. Onneksi huomenna on vapaapäivä ja saa olla Tahvon kanssa kotona. Ei oikein huvittais mikään.