Eilinen oli sitten hauska ilta. Niin kuin aikaisemmassa kirjoituksessani jo mainitsinkin, otin ruokailun hieman rennommin ja kyllä kannatti. Isäntäväki oli nähnyt vaivaa ja oli tehty kanasalaattia, lasagnea ja juomatarjoilukin oli järkätty hyvin. Oli siis jokaiselle jotain. Vaikka olisin päättänytkin olla tarkka ruokailuiden kanssa niin silti olisin saanut syödäkseni. =)

Paitsi ruuan suhteen myös muun ohjelman suhteen ilta oli onnistunut. Laulettiin Singstaria jota hoilasin elämäni ensimmäistä kertaa, pelattiin pleikkari kolmosella bilepeliä jonka nimeä en nyt muista ja tietysti juteltiin ja tutustuttiin, sillä kaikki emme olleet toisillemme tuttuja.

Tänään onkin sitten ollut aika töhnäinen olo ja olen käynyt aika hitaalla. Tänään oli tarkoitus mennä treenaamaankin mutta tää "krapulainen" olo on parempi ensin antaa mennä ohi ja sitten vasta suunnitella treenaamisen jatkamista. Tosin sekin pitää miettiä uusiksi kun tuo oikea käsi on vielä kipeä siitä kolarista. Aamulla ratkeaa joutuuko hakemaan lisää sairaslomaa vai pääseekö jo tiistaina töihin. Toivon jälkimmäistä mutta sen näkee aamulla.